NOS Studio Tokyo

NOS Studio Tokyo

In de zomer van 2021 was het dan eindelijk zover: de Olympische Zomerspelen in de Japanse hoofdstad Tokio. Door de corona-uitbraak was dit grootse sportevent een jaar uitgesteld. De NOS deed live verslag van de Olympische Spelen en zond daarnaast de talkshow NOS Studio Tokyo uit.

In NOS Studio Tokyo ontvangt Henry Schut vanuit TeamNL Olympic Festival in Scheveningen iedere avond atleten, coaches, analisten én gasten van buiten de sportwereld. Samen blikken ze terug én vooruit op de verschillende sportonderdelen van de Olympische Spelen. Naast sport is er ook ruimte voor live muziek. Optredens werden verzorgd door topartesten van eigen bodem waaronder singer-songwriter Blaudzun en de band Son Mieux. 

De groovy sounds van Band of Brothers

Van 4 t/m 8 augustus stond soulzanger Steffen Morrison op het podium van NOS Studio Tokyo. Onder leiding van zijn Band of Brothers en toetsenist Elisha Amonoo-Neizer speelde hij nummers als I Feel Good, Soul with a Capital SBig in Japan en Positivity. Elisha zorgde voor groovy sounds op zowel het keyboard als het hammondorgel.