Shows

Als toetsenist, organist, bandleider, vocalist, producer en composer is Elisha always on the road. Zo heeft hij getourd met bekende namen uit de Nederlandse muziekscene, waaronder Dwight Dissels en Steffen Morrison. Zowel binnen de landgrenzen als daarbuiten. Hieronder vind je een overzicht van alle tours en shows waar Elisha bij betrokken is geweest.

Frank Montis vs. Rob Mostert vs. Elisha Amonoo-Neizer vs. Sven Figee | Matthijs Gaat Door |

Het hammondorgel is een legendarisch instrument, waar Sven Figee van onze band natuurlijk iedere week in Matthijs Gaat Door op speelt. Maar voor één keer zetten we het in een hogere versnelling: vier muzikanten halen het uiterste uit het instrument. In een battle vechten Frank Montis, Rob Mostert, Elisha Amonoo-Neizer en Sven Figee uit wie die meester van het hammondorgel is.

Ean Music X Alain Clark Soul Night Weekend

Ean Music X Alain Clark (Radio 2)

Op 10 en 11 juli 2021 staat NPO Radio 2 helemaal in het teken van het Soul Night Weekend. Muziekliefhebbers van beste soul, funk en disco kunnen hun tijdens dit event hun hart ophalen. Alain Clark trapt af en staat onder muzikale begeleiding van o.a. Elisha Amonoo-Neizer.

Lees het volledige artikel

EAN Music op Keti Koti concert Paradiso

Ean Music X 4 The Culture

In samenwerking met Ninsee presenteert 4 The Culture op 1 juli 2021 het Keti Koti online concert. Via een livestream zie je optredens van zangeres Sarah-Jane Wijdenbosch en The Black Excellence band met Elisha op het hammondorgel.

Lees het volledige artikel

Gospelproducer en zanger Elvis E met EAN Music

Ean Music X Elvis E

Gospelproducer en zanger Elvis E. (voluit Elvis Ediagbonya) verzorgt samen met Elisha Amonoo-Neizer (toetsen) een spetterend optreden in het tv-programma De Vooravond.

Lees het volledige artikel