Tour Dwight Dissels

In 2020 waren Leona Philippo en Dwight Dissels samen te zien met een unieke show in de Nederlandse theaters. Tijdens Hart & Soul ervaarde het publiek een intieme muzikale beleving die echt raakt en een boodschap uitdraagt. Elisha Amonoo-Neizer ondersteunde deze twee rasartiesten met zijn pianospel en zang.

Een gevarieerd muzikaal programma in Hart & Soul

De theaterconcerten van de Hart & Soul-tournee zijn gevuld met dé beste, herkenbare soul, disco- en popnummers; van Aretha Franklin tot André Hazes en van Diana Ross tot Justin Timberlake. Bekende songs als Endless Love, Natural Woman, Can’t stop the Feeling en het prachtige nummer Echte Nederlander van Dwight Dissels passeerden de revue.

Over Leona en Dwight

De energieke en goedlachse Leona Philippo en de altijd positieve en warme Dwight Dissels, zijn beide voornamelijk bekend geworden door The Voice of Holland. Sinds hun deelname aan het programma hebben ze een enorme carrièreboost meegemaakt. Door hun krachten te bundelen in deze theatershow, met zowel solo nummers als in duo, halen ze het beste in elkaar naar boven.