Shows

Als toetsenist, organist, bandleider, vocalist, producer en composer is Elisha always on the road. Zo heeft hij getourd met bekende namen uit de Nederlandse muziekscene, waaronder Dwight Dissels en Steffen Morrison. Zowel binnen de landgrenzen als daarbuiten. Hieronder vind je een overzicht van alle tours en shows waar Elisha bij betrokken is geweest.

Anne-Fay’s Reaspora

Anne-Fay’s Reaspora

In het muziektheaterconcert Anne-Fay’s Reaspora neemt zangeres Anne-Fay het publiek mee op wereldreis langs de routes van de slavernij. De voorstelling speelt van maart 2021 tot mei 2022.

Lees het volledige artikel

Ean Music X Nana Fofie

Ean Music X Nana Fofie

Nana Fofie, het Rotterdamse talent met Nederlands-Ghanese roots, is een artiest om in de gaten te houden. Op 13 februari 2021 staat zij op SemiFest Live onder muzikale begeleiding van Elisha.

Lees het volledige artikel

Theatertour Steffen Morrison met EAN Music

Theatertour Steffen Morrison

Steffen Morrison doet oude soul herleven en geeft er een nieuwe draai aan. Tijdens de The Art Of Being Human theatertour in Nederland en de internationale tour Spanje was Elisha als toetsenist van de partij.

Lees het volledige artikel

Theatertour Ruth Jacott

Theatertour Ruth Jacott

Ruth Jacott is één van de meest getalenteerde zangeressen die ons land rijk is. Als toetsenist en achtergrondzanger was Elisha Amonoo-Neizer onderdeel van haar theatertournee RUTH. De show was van januari t/m mei 2017 door heel het land te zien.

Lees het volledige artikel